contactgegevens ARCH I.D. architecten BNA

nieuwbouw woningen

Nieuwbouw, verbouw, herbestemming, restauratie... samen komen we in een verhelderend gesprek tot het beste resultaat

Bij uw plannen m.b.t. nieuwbouw, verbouw, restauratie en herontwikkeling zit u met heel wat vragen. Vragen als “wat zijn de mogelijkheden en wat is er toegestaan op de beoogde locatie?” “Hoe kan ik mijn wensen het beste realiseren en past dat wel binnen mijn budget?” Gevolgd door vragen over de mogelijkheden m.b.t. de specifieke invulling van uw bouwplan.

Stuur ons een mail met nadere informatie over uw (ver)bouwplannen en zo uitgebreid mogelijk uw vragen daarover. Na bestudering van uw vragen maken we graag met u een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. En bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn. Indien gewenst kunnen we u helpen bij het zoeken naar een geschikte bouwlocatie.

We kunnen u adviseren over uw bouwplannen en kunnen voor u de ontwerp- en de bouwtekeningen ervoor maken. Ook kunnen we desgewenst voor u stukken verzorgen om de nodige vergunningen te verkrijgen en het proces begeleiden om het werk onder te brengen bij geschikte bouwpartners, zoals aannemer en installateurs.

We adviseren u van begin tot eind over de te ondernemen stappen en begeleiden u op de weg naar de realisatie van uw bouwplannen.

Ons visitekaartje, het begin van een succesvolle samenwerking.
Graag overhandigen wij u in een persoonlijk gesprek ons visitekaartje.
Arch I.D. architecten, St. Annastraat Nijmegen
De basis, St. Annastraat Nijmegen
 
Vrijblijvend overleg zodat u weet waar u aan toe bent.
In een informeel vrijblijvend overleg vertellen we u meer over uw mogelijkheden.
Arch I.D. architecten, St. Annastraat 198-G Nijmegen.
Loop gerust bij ons binnen (en maak een afspraak) voor een vrijblijvend gesprek.