nieuwbouw horeca en conferentiecentra

nieuwbouw horeca en nieuwbouw horeca en conferentiecentra

Nieuwbouw horecagelegenheden, hotelaccommodaties en conferentiecentra.

Horecagelegenheden heb je in alle soorten en maten, maar bij allemaal gaat het om de ontvangst van de gast in een ruimte waar die zich op zijn gemak voelt. Het confortabele gevoel van de klant wordt nog versterkt door de wijze van bediening. Of dit nu in het café de barman is of een lid van het bedienend personeel in een restaurant, veel hangt af van diens inzet en de mogelijkheden daartoe.

Inrichting en gezelligheid en toch efficiënt gebruik van de ruimte zijn daarbij belangrijke elementen. Bij hotelaccommodaties komt daar nog een verblijfselement bij. Niet alleen moet de gast in het hotel kunnen eten in een goed restaurant, hij moet ook kunnen verblijven in een aangename hotelkamer met een goed bed.

In een conferentie centrum wordt aan het voorgaande nog een element toegevoegd: training en onderwijs. In toenemende mate is de logistiek bij horecagelegenheden, hotelaccommodaties en conferentiecentra van belang. Gasten moeten zich kunnen ontspannen, van het restaurant gebruik maken of een cursus volgen zonder daarbij enige notie te hebben van de organisatie die dit allemaal mogelijk maakt.

Het horeca personeel, de gasten en de cursisten hebben elk hun eigen routing en de verschillende delen van het complex dienen zo gesitueerd te worden dat ieder geruisloos en efficiënt zijn gang kan gaan, zonder elkaar in de weg te lopen of te storen. Het gevoel van welbehagen moet overheersen.

Placeholder image
Conferentie centrum in gerestaureerd en uitgebreid kasteel Groenendaal te Hilvarenbeek. Nieuwe hoefijzervormige aanbouw met hotelkamers aan het gerestaureerde kasteel. Totale capaciteit voor 20 personen.

Placeholder image
Voorgevel gerestaureerde kasteel Groenendaal met op de begane grond het restaurant en de lounge.
Placeholder image
Conferentie- en discussieruimten op de eerste verdieping.
Placeholder image
Vogelvlucht en overzichtsfoto van het Philips management trainings centrum te Hilvarenbeek met 100 hotelkamers en een restaurant voor max. 200 gasten. Daarnaast 2 auditoria met discussieruimten voor max. 60 cursisten elk en een in tweeën deelbare grote zaal voor een bijeenkomst van max. 100 personen.
Placeholder image
Achtergevel met restaurant en buitenterras op het zuiden.
Placeholder image
Buffet in het restaurant.